De Nectus Habitat One wordt onthuld

Op zaterdag 22 januari 2011 om 14:30 uur wordt op de internationale beurs Boot in Düsseldorf een geheel nieuw concept onthuld. Nectus Yachts nodigt u uit om hierbij aanwezig te zijn, hal 15 standnr F23. Dit onder genot van een hapje en een drankje. Hierbij zal ook een bekende gastspreker aanwezig, net als een filmploeg van RTL die opnames zal maken voor de Nederlandse TV.

NECTUS Habitat One: één met zijn natuurlijke omgeving

De Nectus Habitat One, ontworpen door Vripack te Sneek, wordt aangedreven door twee elektromotoren. Hierdoor is de weg open voor een maritieme entree tot zelfs de meest stille en voorheen onbereikbare natuurgebieden. Het yachting merkconcept NECTUS, met de NECTUS Habitat One als allereerste uiting, herdefinieert alles wat de markt van yachting dacht te weten. Onder het motto Redefining Yachting Nature is de NECTUS Habitat One geheel geruisloos, behalve het geluid van golven.

Dé woning op het water
De NECTUS Habitat One kent van buiten een robuuste vormgeving. Binnen worden de keuken, eigenaarshut en de sanitaire ruimtes betimmerd, de salon is volledig in te richten met eigen meubelen. Aan boord heeft u, net als thuis 230 Volt. U kunt dus ook alle gewenste apparatuur van thuis meenemen. Kortom, het vertrouwde thuisgevoel op het water.

Electrische aandrijving: geruisloos vaarplezier
De nieuwe NECTUS Habitat One, gebouwd door Jachtbouw 2000, wordt aangedreven door twee 48 Volt elektromotoren. Speciaal dit model legt de tot dusver onbenutte link tussen hoogwaardige yachting enerzijds en genieten van unieke natuur anderzijds. Met andere woorden: luxe op het water, compleet geïntegreerd in de natuurlijke omgeving.

NECTUS Habitat One: één met de natuur
De NECTUS Habitat One zal straks een graag geziene gast zijn in menig natuur- en stiltegebied in Nederland of Europa. De NECTUS Habitat One vaart langs ruisend riet, rimpelloos water, eindeloos groene horizonten en watervogels zonder één decibel geluidsoverlast. Dit gegeven ontsluit voor de eigenaar duizenden vierkante kilometers voorheen gesloten watergebied in West-Europa. Daarom de toepasselijke naam: NECTUS Habitat One: één met zijn natuurlijke omgeving.

terug