Van den Bosch Yachting al 25 jaar de wind volop in de zeilen!

Kijk in een willekeurige jachthaven langs het IJsselmeer of in Zeeland en het zal niemand ontgaan welk stempel het merk Bavaria op de Nederlandse markt heeft gedrukt. Grondlegger van dit succes is Van den Bosch Yachting, al 25 jaar de Bavaria importeur van Nederland.

4 december a.s. is het precies 25 jaar geleden dat Ben van den Bosch Bavaria naar Nederland haalde. Dit jubileum zal groots gevierd worden. Op de dag zelf vinden tal van festiviteiten plaats. Klanten, (oud)medewerkers en andere bevriende relaties zijn van harte uitgenodigd om dit heugelijke feit mee te vieren. Daarnaast start Van den Bosch Yachting met een unieke jubileumactie, waarbij klanten tot 28 februari 2011 volop kunnen profiteren van tal van voordelen en cadeaus. De eerste 10 kopers in het jubileumjaar maken zelfs kans op een extra korting van € 10.000,-.

Vincent Meijer, directeur van Van den Bosch Yachting: "Een kwart eeuw, we moeten er zelf nog even aan wennen, want als je dag in dag uit vol passie aan het werk bent, dan vliegt de tijd."

Het bedrijf is op 4 december 1985 opgericht met maar één doel: Zeilers volop te laten genieten van geweldige boten en goede service.
Vincent Meijer: "We hebben inmiddels zo'n 2.000 zeiljachten verkocht aan klanten die net zo gepassioneerd en bevlogen zijn als wij. Niet voor niets is Van den Bosch Yachting een begrip in watersportminnend Nederland, Duitsland en België. We zijn immers als importeur van de prachtige merken Bavaria en Dehler een van de grootste vertegenwoordigers van seriezeiljachten in de Benelux."

Over de komende 25 jaar kan Vincent Meijer kort zijn: "Wij hebben er enorm veel zin in en we weten één ding zeker: ook die zullen weer voorbij vliegen!"

terug