Verhuizing en uitbreiding LongIsland

Als gevolg van de groei van de organisatie en de uitbreiding van de activiteiten is LongIsland Shipyards onlangs verhuisd naar Aalsmeer. Op de nieuwe locatie aan de Uiterweg 104B te Aalsmeer beschikt LongIsland over een ruime showroom, werkplaats, stallingloods van ruim tweeduizend vierkante meter en een eigen verkoophaven met alle benodigde faciliteiten.

Naast de verkoop van de succesvolle range van LongIsland jachten heeft LongIsland Shipyards haar activiteiten uitgebreid met de bemiddeling in open en semi open motorboten tot 12 meter lengte. De focus van de jachtbemiddeling ligt op exclusieve, speciale en klassieke boten. Te denken valt hierbij aan klassieke houten runabouts, speciale sloepen en retro weekenders. De echte botenliefhebber zal in de showroom van LongIsland in Aalsmeer dan ook zijn of haar hart op kunnen halen.

Voor de presentatie van een te verkopen boot in de showroom kan LongIsland een complete reconditionering van de boot doorvoeren waardoor deze in een perfecte staat gepresenteerd kan worden. Het grote voordeel van het binnenstaan van de te verkopen boot voor de opdrachtgever is gelegen in het feit dat de boot zeer representatief gepresenteerd wordt, de boot niet te lijden heeft van weersomstandigheden en vochtvrij blijft. Hierdoor blijft de boot in een perfecte staat verkeren en zal er geen onderhoud meer aan de boot uitgevoerd hoeven te worden.

Met dit speciale jachtbemiddelingsconcept is LongIsland uniek in de Randstad. De combinatie van dit concept met een enthousiast team van botenliefhebbers, speciale boten en de nieuwe locatie aan het water vormt een goede basis voor de verdere groei van LongIsland.
Meer informatie vindt u op www.longisland.nl.

terug