Student vindt nieuwe richting IVA-Nautica in een veilige haven

Het stormt in het onderwijs. Berichten over bezuinigingen, tekorten en zelfs grove misstanden op scholen zijn spijtig genoeg prominent in het nieuws. Je zult als afgestudeerde middelbare scholier maar voor je studiekeuze staan. Toch kan het ook anders. In Driebergen zorgt  de IVA naar eigen zeggen al 80 jaar voor onderwijs op topniveau. Kleinschalig, particulier met een sterke focus op de praktijk.

Hogeschool IVA staat al jaren in de top van de beste Hbo-opleidingen in Nederland en werd dit jaar door de HBO-raad geroemd als "hét voorbeeld van kwaliteitsonderwijs". IVA Nautica is een keuzerichting binnen deze hogeschool.
Vandaag valt de nieuwe Keuzegids Hoger Onderwijs op de mat. Beoordeling IVA Driebergen:

  • Gedeelde 1e plaats bij de best beoordeelde kleine Hogescholen
  • Hoogste score in de categorie bedrijfskundige opleidingen
  • Hoogste totaalscore over álle Hogescholen in Nederland!

Naast deze uitstekende score, geeft de redactie van de Keuzegids de volgende citaten:
"…De twee beste opleidingen hebben we voor het laatst bewaard. De één is het Instituut voor de Mobiliteitsbranche, een particuliere opleiding die al jaren heel hoog weet te scoren. Je betaalt er wel flink collegegeld maar daar krijg je ook perfect onderwijs voor terug. Afgestudeerden komen op allerlei plekken terecht…"
"…zeer gunstige beoordeling. En hetzelfde geldt voor het particuliere instituut IVA – vroeger voor de autobranche, nu voor de hele ‘mobiliteitsbranche'. Studenten krijgen bij deze instelling intensief onderwijs en veel persoonlijk contact. En dat werkt…"

De heer Vermei, algemeen directeur IVA Driebergen; "Wanneer een student kiest voor de nieuwe richting IVA Nautica stapt hij of zij niet op een gammele steiger. Het intensieve lesprogramma is goed doordacht en kan bogen op een grote ervaring in commercieel/management gericht onderwijs. Ons kleinschalige karakter geeft ons de kans de dagelijkse input van studenten om te zetten naar continue verbeteringen in onze programma's."

Waar groot, groter, grootst de trend lijkt te zijn, houdt IVA Driebergen haar koers vast: een overzichtelijke studieplek bieden met optimale aandacht voor de individuele student.

terug