Spinlock Deckvest update aankondinging

Begin dit jaar heeft Spinlock het opblaasbare onderdeel van het Deckvest aangepast ter voorkoming van mogelijke tekortkomingen en ter verbetering van de duurzaamheid op lange termijn. Door deze aanpassing werd de garantietermijn van ieder nieuw Deckvest gewijzigd van 2 naar 5 jaar.

Spinlock gaat ervan uit, dat sommige oudere Deckvesten, een tekortkoming zouden kunnen hebben, waardoor de eigenaar een risico kan lopen. Om deze tekortkoming uit te sluiten, heeft Spinlock aangekondigd alle oudere ISO gecertificeerde Deckvesten terug te halen, en het onderdeel te vervangen voor het 2010 onderdeel.

HOE TE HANDELEN:
Indien u in het bezit bent van een ISO deckvest (met status indicatie scherm) raden wij u dringend aan het serienummer op te geven bij www.spinlock.co.uk/update. Indien een upgrade noodzakelijk is, krijgt u duidelijke instructies. Elk Deckvest dat in aanmerking komt voor de update wordt door een Deckvest Service Centre direct voorzien van de meest recente 2010 update, en kosteloos teruggestuurd aan de eigenaar met een verlengde garantie tot 5 jaar. Bezitters van een Deckvest worden verzocht deze update direct aan te vragen, echter niet later dan 1 april 2011

Uitgebreide informatie op www.spinlock.co.uk/update

 

terug