Quicksilver lanceert de ACTIV range

Het einde van 2010 betekent voor Quicksilver het begin van een nieuw tijdperk. Quicksilver herdefiniëert het productassortiment en lanceert de ACTIV range. Deze sportitieve range draagt plezier en stijl hoog in het vaandel.

De Activ range is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen hooggekwalificeerde designers, ingenieurs en nautische architecten van de Brunswick Group. Een sterk team dat de eerste reeks van nieuwe plezierboten heeft ontwikkeld: de geheel nieuwe Activ 675 Sundeck, 675 Open en 535 Open.

De drie nieuwe Activ modellen zijn voorgesteld tijdens de bootshow Le Grand Pavois in La Rochelle en op de internationale boothow te Genova. De nieuwe modellen wekten veel interesse en leverde de Activ 675 Sundeck een nominatie op voor motorboot van het jaar. Deze award wordt in januari 2011 op de Düsseldorf bootshow uitgereikt.

Ergonomisch design met vloeiende en prominente lijnen, kenmerken Quicksilver sinds jaren en bleven behouden. De Activ range combineert plezier en stijl met veiligheid, comfort en veelzijdigheid. Uiteraard blijft Quicksilver motor – boot pakketten aanbieden die concurrerend zijn qua prijs en rijkelijk uitgerust wat betreft toebehoren.

Hoewel in de watersport ontspanning en plezier centraal staan, werd er nadrukkelijk aandacht besteed aan gemoedsrust en de veiligheid: brede doorgangen met makkelijke toegang tot het voorste gedeelte of het zonnedek; voldoende leuningen rondom op de boot en in de buurt van de banken/stoelen; hoge vrijboord; een brede voorkant die het makkelijk maakt om rond de console te bewegen (modellen OPEN).

Op het gebied van comfort biedt Quicksilver ruimte en comfortabele zitbanken, een breed zonnedek, zeker de 675 SUNDECK die het ruimste zonnedek in zijn categorie biedt (2m), de vele opslagplaatsen, bekerhouders en een handschoenkastje in de stuurconsole. Alles krijgt zijn plaatsje. In de 675 SUNDECK, bieden de twee slaapplaatsen ruimte om te ontspannen of te overnachten.

Veelzijdigheid is een kenmerk van alle drie de nieuwe modellen. Het spontane en sportieve aspect van deze boten wordt in de praktijk gebracht door de aanwezigheid van verschillende praktische systemen die het verblijf aan boord veraangenamen: makkelijke toegang tot het zwemplatform, een zonnebed dat eenvoudig uitgeklapt kan worden op de OPEN modellen. Een skihaak of verwijderbare skipaal op de 675 SUNDECK, maakt de boot geschikt voor watersport. Door de open vorm leent het model OPEN zich perfect tot vissen of een familie-uitstap op het water.

terug