Princess kondigt de wereldpremière van de M Klasse aan

Princess Yachts begeeft zich met haar lancering van de eerste van hun M klasse boten op de London International Boat Show in januari
2011 in de wereld van de super jachten. Het schip is met haar 32 meter lengte een indrukwekkende verschijning. Uiteraard voldoet het schip aan de laatste standaarden op het gebied van het comfortabel af leggen van lange afstanden op zee.

De enorme salon beschikt, naast grote panorama ramen aan beide zijden, over een balkon aan stuurboordzijde, wat garant staat voor een spectaculair zicht vanaf het gehele hoofddek. Eveneens op het hoofddek gelegen is de royale eigenaarshut voorzien van een indrukwekkende badkamer met hedendaags welness comfort.

Beneden is over de volle breedte van het schip een imposante Vip gastenhut gelegen. Via de grote centrale hal zijn ook de twee andere dubbele gastenhutten bereikbaar, welke uiteraard ook zijn voorzien van alle luxe en comfort en eigen badkamer. Eigenaren die graag met grote groepen varen, of die het perfect uitgeruste schip willen gebruiker voor de charter markt, kunnen ook kiezen voor een indeling met 5 hutten. De 32M kondigt de start van een nieuw tijdperk aan voor Princess Yachts, die haar range in 2012 nog verder uit zal breiden met de lancering van de 40M, een drie-deks super jacht.

Kernfeiten:
Lengte: 32m
Breedte: 7.11m
Diepgang: 1.98m
Waterverplaatsing: ± 104 ton kg
Dieseltank inhoud: 12.900 liter
Water capaciteit: 1.800 liter
Motoren opties: Twin Caterpillar C32 ACERT (2 x 1925
                       MTU 16V 2000 M93 (2 x 2400 pk)
                       MTU 16V 2000 M94 (2 x 2600 pk)

terug