Maricol Midden Nederland van start

Vanaf oktober heeft Maricol een uitbreiding voor het gebied Midden Nederland. Jachtmakelaar Edward Poelmans beheert Maricol Midden Nederland. Edward Poelmans is een geroutineerde salesmanager die zijn commerciële achtergrond combineert met zijn passie voor watersport. Voor het gebied Midden Nederland (Rivierengebied Maas, Waal, Rijn, BovenRijn, Lek, Biesbosch, Amer) wordt daarmee de behoefte naar een onafhankelijke jachtmakelaar voorzien. Vooral de vele watersportverenigingen die niet gebonden zijn aan een commerciële verkoophaven zijn daarmee gediend. Omdat de bemiddeling plaats vindt vanuit de ligplaats, biedt het de watersporters een mooie gelegenheid om tijdens het verkoopproces, gebruik te blijven maken van hun boot. Maricol is hiermee een stap dichterbij een landelijke dekking.

Info: Maricol Midden Nederland, e.poelmans@maricol.nl, 0486.454927 of 06.53.173603.

terug