Wereldprimeur Adriana 36

Na het succes van de Adriana 44 wordt op de Biograd Boatshow in Kroatië de Adriana 36 geintroduceerd door de Kroatische werf Sas-Vektor. De Adriana 36 heeft een modern ontwerp zowel boven als onder de waterlijn. De Adriana 36 is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Met dit nieuwe ontwerp wil Sas-Vektor een groot publiek aanspreken dat op zoek is naar een modern gelijnd kwaliteitsjacht. De Sas-Vektor jachten zijn competatief geprijsd en worden volledig gebouwd volgens de Europese CE richtlijnen.

Al 20 jaar bouwt de Kroatische werf Sas-Vektor semi-custom build motorjachten tussen de 30ft en 44ft. Met meer dan 400 verkochte jachten in het middellandse zee gebied is Sas-Vektor een bekende speler in deze regio. Met een nieuwe moderne productie faciliteit heeft Sas-Vektor haar pijlen gericht op de rest van Europa. De polyester motorjachten worden geproduceerd met de laatste vacuüm techniek. De gehele productie is in eigen beheer waardoor er rekening kan worden gehouden met de individuele wensen van de klant.

De bootshow in Biograd start 21 oktober en eindigt 23 oktober. Voor meer informatie info@sas-vektor.nl of www.sas-vektor.hr

terug