Via Scheepsvakman.nl winteronderhoud boot dit jaar makkelijker dan voorheen

Met het najaar voor de deur, begint voor veel booteigenaren een periode van intensief onderhoud. Een tip voor wie niet alles zelf kan of wil doen: Via de marktplaats Scheepsvakman.nl is het eenvoudiger om snel in contact te komen met de juiste werf of vakspecialist.
Ruim vijfhonderd bootbezitters plaatsten dit jaar kosteloos een zoekopdracht voor het werk aan hun vaartuig. Zij ontvingen reacties en offertes van ruim 125 nautische bedrijven die aangesloten zijn bij Scheepsvakman.nl. Reacties op het concept zijn positief. Dat heeft onder andere te maken met de focus op kwaliteit: Alle werven en vakspecialisten gaan bijvoorbeeld bij aanmelding door een verificatieprocedure heen.

Om het bootbezitters nog makkelijker te maken staat er online een uitgebreide checklist voor het winterklaar maken van de boot. Aan de orde komen onder andere het warm- en koudwatersysteem, koeling en airco, de gasinstallatie, de accu's, de scheeps diesel motor, elektronica, en het schilderwerk. Benieuwd geworden? Kijk op: Scheepsvakman.nl.

terug