Spectaculaire introductie door Jachtbouw 2000

Tijdens de internationale beurs Boot in Düsseldorf van 22 tot 30 januari 2011 zal Jachtbouw 2000 met een geheel nieuw concept komen. Nectus Habitat One: één met zijn natuurlijke omgeving. De Nectus Habitat One, ontworpen door Vripack te Sneek, wordt aangedreven door twee stille elektromotoren. Hierdoor is de weg open voor een maritieme entree tot zelfs de meest stille en voorheen onbereikbare natuurgebieden. Kortom, Redefining Yachting Nature.

Het yachting merkconcept Nectus, met de Nectus Habitat One als allereerste uiting, herdefinieert alles wat de markt van yachting dacht te weten. Onder het motto Redefining Yachting Nature is de Nectus Habitat One geheel geruisloos, behalve het geluid van golven.

Dé woning op het water
Nectus kent een robuuste vormgeving. Gekozen is voor kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Ook is het interieur volledig in te richten met eigen meubelen. Zowel de ruimte als de toegang is daarvoor aanwezig. De keuken, eigenaarshut en sanitaire ruimtes worden betimmerd, voor de rest heeft de eigenaar het interieurtechnisch voor het zeggen. Aan boord is 12 Volt vervangen door 230 Volt. Dus neemt de toekomstige eigenaar niet alleen zijn of haar eigen meubelen mee, maar ook alle gewenste thuisapparatuur. Kortom, het vertrouwde thuisgevoel op het water.

Elektrische aandrijving: geruisloos vaarplezier
De nieuwe Nectus Habitat One, gebouwd door Jachtbouw 2000, wordt aangedreven door twee 48 Volt elektromotoren en laat de robuuste stalen Nectus Habitat One moeiteloos op vol vermogen varen. Speciaal dit model legt de tot dusver onbenutte link tussen hoogwaardige yachting enerzijds en genieten van unieke natuur anderzijds. Met andere woorden: luxe op het water, compleet geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. Het schip zelf heeft een lengte van 12 meter bij een breedte van 4,30 meter en een diepgang van 80 cm.

Nectus Habitat One: één met de natuur
De Nectus Habitat One zal straks een graag geziene gast zijn in menig natuur- en stiltegebied in Nederland of Europa. Mede door zijn aandrijving vaart de Nectus Habitat One langs ruisend riet, rimpelloos water, eindeloos groene horizonten en watervogels zonder één decibel geluidsoverlast. Dit gegeven ontsluit voor de eigenaar duizenden vierkante kilometers voorheen gesloten watergebied in West-Europa. Daarom de toepasselijke naam: Nectus Habitat One: één met zijn natuurlijke omgeving.

Première tijdens Boot Düsseldorf 2011. De Nectus Habitat One is een compleet nieuw concept. Daarom is er voor een internationale introductie gekozen. Nectus Yachting zal met trots vanaf 22 januari 2011 de nieuwe Nectus Habitat One aan u presenteren. (Built by Jachtbouw 2000 – Marknesse, Holland).

terug