Sika heeft nieuwe website

Sika Nederland B.V. heeft sinds kort een nieuwe website. Hierdoor wordt het makkelijker om productinformatie en interessante projecten te vinden.

Er is veel informatie te vinden over Sika als organisatie en hoe zij bezig is met duurzaam ondernemen. Onze duurzaamheidsprincipes vormen de grondslag voor een milieubewust strategisch management. Voor de architect en eigenaar zijn er interessante referentieprojecten te vinden op vele verschillende gebieden. Ook aan de distributeur en vakman is gedacht. U kunt informatie vinden over onze merken en onze ondersteuning aan de groothandel. Sika zorgt ervoor dat de vakman u weet te vinden.

Maar ook aan een snelle informatievoorziening van productinformatie bladen en veiligheidsbladen is gedacht. In het downloadcentrum is alles makkelijk te vinden, zo ook al onze brochures en handleidingen. Surf gerust eens door onze website www.sika.nl; graag horen wij wat u er van vindt. Laat uw mening achter in één van onze contactformulieren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sika Nederland B.V.:
+31 (0) 30 – 241 01 20 of kijken op de internetsite: www.sika.nl. E-mailen kan ook: info@nl.sika.com.

terug