Salut Boats introduceert stoere Salut40

Over stoer gesproken. Ook Salut Boats begeeft zich in het veld van de megastoere genietboten. Zo is de nieuwe Salut40 gebouwd van onderhoudsvrij aluminium en zorgen twee dikke buitenboordmotoren tot 2 x 300 pk voor de aandrijving. Dankzij een laag basisgewicht van ca. 5 ton is de 40-voeter snel en zuinig. In het interieur van de strak gelijnde boot passen drie hutten en twee natte cellen. De stahoogte is er 1,95 m. Ook is er plek voor een ruime kombuis en zithoek. Het ontwerp van Salut Boats is leverbaar als casco, als technisch vaarklaar jacht of als volledig volgens de klantspecificaties afgebouwd schip.

Technische Specificaties:

Lengte over alles: 12,00 m
Lengte waterlijn: 11,40 m
Breedte: 3,90 m
Diepgang: 0,55 m
Waterverplaatsing: 5 ton
Motorisering: tot 2 x 300 pk
Prijs vanaf: op aanvraag

www.salutboats.nl

terug