Regie productie Marex scheepramen weer in handen van Vetus

Vetus, sinds 2008 de eigenaar van Marex, de ontwikkelaar en producent van scheepsramen, windschermen en luiken naar maat, neemt de productie weer in eigen hand.

 

De directie van Vetus en de voormalige eigenaren van Marex, Petra en Henrie Kuijpers, hebben de handen ineengeslagen om de productie van de Marex Standaard-, Comfort- en Exclusieflijn vanuit de nieuwe faciliteit in Helmond geheel onder eigen beheer en regie voort te zetten. In de afgelopen periode is bewezen dat Vetus met de verwerving van de Marex productlijnen een nog serieuzere speler is geworden op het gebied van scheepsramen naar maat en dat productie onder eigen regie van belang is voor de kwaliteit en levertijden.

Met ingang van het nieuwe catalogusjaar 2011 zal er tevens een volledig vernieuwde ramenlijn worden gepresenteerd die feitelijk de integratie behelst van de vroegere Vetus ramen en de Marex ramenlijnen. Bovendien zal er een geïntegreerd aanbod worden neergezet waarbij de finish van de Marex ramenlijnen in harmonie wordt gebracht met die van de Vetus luiken en poorten waarbij dus feitelijk een qua finish en styling op elkaar afgestemde volledige beglazingsoplossing kan worden aangeboden. Ook qua finish zal er een vernieuwing plaatsvinden op het totale programma.

Marcel Borsboom, algemeen directeur van de Vetus groep zegt er het volste vertrouwen in te hebben dat met deze nieuwe ingeslagen weg Vetus weer een betrouwbare partner zal zijn voor al uw beglazingsproducten.

terug