Pedro-Boat Occasions houdt botenveiling

In de maanden oktober en november houdt de jachtmakelaardij van Pedro-Boat een najaarsopruiming. Om plaats te maken voor nieuw binnengekomen gebruikte schepen, wordt een gedeelte van haar occasions middels een veiling bij opbod verkocht.
Roelof de Veen, verkoopadviseur bij Pedro-Boat, vertelt hoe de veiling in zijn werk gaat. "We hebben de afgelopen 3 maanden veel verkoopopdrachten aangenomen. Deze occasions zijn inmiddels bij ons binnen of moeten nog binnenkomen. Om plaats te maken op ons terrein bij de showroom, willen we een geselecteerd gedeelte van het aanbod d.m.v. een veiling aanbieden. Met de veiling geven we de klant de mogelijkheid om zelf aan te geven wat men voor de betreffende boten zou willen bieden."

Men kan tot 15 november zijn of haar bod voor het betreffende schip indienen bij Pedro-Boat. Daarna wordt gekeken wie de hoogste bieder is. De Veen: "Op onze website www.pedro-boat.nl is te zien op welke boten geboden kan worden. Ook staan hier de spelregels van de veiling nog eens duidelijk omschreven. Natuurlijk krijgen de betreffende boten, net als alle andere occasions die bij ons te koop staan, een technische inspectie."

Meer informatie over de werf en haar modellen is te vinden op www.pedro-boat.nl

terug