Mercury Sport Jet Optimax 200 is nu CE gekeurd

De Mercury Sport Jet is de perfecte krachtbron voor gebruik in ondiep water. Dankzij het unieke ontwerp biedt de Mercury Sport Jet een ongeziene wendbaarheid. Zonder schroeven of staartstukken die kunnen vast raken kan de boot in alle wateren varen waar buitenboord of sterndrive modellen moeten passen.

En met zijn 200 pk, brengt de Mercury Sport Jet je niet alleen in een mum van tijd naar de viswateren maar biedt het tevens een overschot van kracht om te waterskieën of andere watersporten te beoefenen.

Your first fishing buddy

De Mercury Sport Jet die gebaseerd is op de gerenommeerde OptiMax Direct Injection technologie – werd zopas CE goedgekeurd en kan dus in onze contreien gebruikt worden voor de pleziervaart. Niet alleen zorgt deze krachtbron voor een zekere start bij het eerste contact, zeer beperkte uitlaatgassen en een uitermate laag brandstofverbruik, bovendien is de motor eenvoudig in onderhoud en heeft een overschot aan power. Bovendien heeft de Mercury Sport Jet een zelf drainerend koelsysteem waardoor men minder werk heeft aan de wal en meer plezier op het water.

Een klasse op zich

Mercury Jet Drives zijn gebaseerd op de gekende OptiMax twee takt Directe Injectie technologie. Deze compacte en zeer performante jets zijn ontworpen om een ongezien acceleratie te bieden gelinkt aan een betrouwbaarheid van wereldklasse.

terug