Introductie 2 nieuwe Cranchi Yacht Class modellen

Het jaar 2010 is voor velen het jaar van de waarheid en dat geldt zeker voor de Italiaanse jachten bouwer Cranchi. Op de BOOT 2010 was er de succesvolle introductie van Yachtclass Sixty 4 HT en lopende het jaar heeft daarvoor meerder opdrachten gekregen. En zo'n groot succes motiveert en vraagt om vervolg. Daarom hebben ze in het Center of Excelence in het Italiaanse de verder ontwikkelingen in deze Yacht class verder doorgezet met als resultaat dat op de BOOT Show in Genua dit jaar 2 nieuwe modellen konden worden voorgesteld.

  • De FIFTY6 Soft Top – powered met 2 Volvo Penta 2 x IPS 900 (2×700 hp)
  • De SIXTY6 Flybridge – powered met 2 MAN D2862 V12 1400 hp (2×1400 hp)(zie de afbeelding)

Beide schepen zijn inmiddels ook beschikbaar in het Cranchi Marine Test Centre in San Giorgio di Nogaro in Italië. Heeft u serieuze interesse in een Yachtclass met een origineel Italiaans top design dan kunt u zich daarvoor aanmelden bij de importeur van Cranchi in de Benelux. 

Ga voor meer informatie naar www.cranchi-benelux.nl

terug