Holterman 60 FT Governor, verkozen tot 1 van de 5 beste jachten van Europa!

Elk jaar worden door een internationale commissie, die samengesteld is uit de redacties van Europese botenbladen, de 25 meest interessante boten van Europa gekozen in 5 categorieën. In de categorie waterverplaatsers is het vlaggenschip van Holterman Yachting, de Governor 60 ft, naast vier andere schepen verkozen tot de vijf beste van Europa. Met name de ideale combinatie van design, innovatie en vaareigenschappen sprak de jury aan.

De fel begeerde "European Powerboat of the Year Award 2011" wordt uitgereikt tijdens Boot Düsseldorf op 22 januari 2011. Holterman Yachting zal hier eveneens aanwezig zijn met weer een innovatieve primeur: de Holterman 501 Infinity: een uit aluminium vervaardigd snelvarend jacht voorzien van de technologieën van morgen.

Kijk voor meer informatie op www.holtermanyachting.nl

 

 

terug