Doggersbank: de legende keert terug…

We zijn trots op de aankondiging van een stukje waaghalzerij die zijn weerga niet kent! Tijdens de Fort Lauderdale Boat Show (28 oktober tot 1 november 2010) vindt de officiële herintroductie plaats van de legende genaamd de Doggersbank en u kunt hier deel van uitmaken! Blijf op de hoogte en bezoek onze stand (Y&B Tent 693) om samen met ons deze beroemdheid aan het publiek voor te stellen.

Sinds de tewaterlating van de eerste Doggersbank in 1968 heeft het concept zich keer op keer bewezen met trotse eigenaren die hun robuuste vaartuig naar alle uithoeken van de wereld voeren. Vandaag de dag zijn er meer dan 500 Doggersbanken gebouwd in allerlei verschillende varianten, zowel in motor- als zeiljacht, van metaal of composiet. De Doggersbank staat bekend om zijn gebruik in zware omstandigheden, lage uitstoot, strakke machinekamer en apparatuur die levenslang meegaat. Als u kijkt naar de Doggersbank ziet u een expeditievaartuig dat de capaciteiten van een schip combineert met een eerste klas interieur van een familieboot. Tijdens de Fort Lauderdale Boat Show zal dit merk opnieuw de markt betreden met 3 verschillende lijnen, te weten: Original, Modern en Green. Daarnaast is het goed om te weten dat bij de wens van een originele Doggersbank, ze volledig kan worden aangepast aan de wensen en eisen van de klant. De enthousiaste Nederlandse Naval Architects en Engineers van Vripack werken nauw samen met de scheepswerf die de Doggersbank bouwt om de topkwaliteit van dit inmiddels beroemde merk te garanderen.

De Doggersbank is een onafhankelijk concept. Je zou kunnen zeggen dat er een jacht gebouwd wordt zonder de noodzaak van een jachtwerf. Deze wat vreemde interpretatie is te danken aan de innovatieve Smart Kit® constructie methode welke door Vripack is ontwikkeld. Deze constructiemethode maakt het mogelijk uw droomboot te bouwen waar u maar wilt. De Smart Kit® methode biedt u de mogelijkheid uw eigen werf te kiezen zelfs nadat u al gekozen heeft voor Doggersbank.

De verrassende onafhankelijkheid is niet het enige voordeel dat Smart Kit® te bieden heeft. Vripack is er altijd op gefocust om het volgende schip te verbeteren ten opzichte van het voorgaande en is ervan overtuigt dat het mogelijk is om met dit krachtige ontwerp een nieuw hoogtepunt te bereiken. Om dit te realiseren maakt Smart Kit® het mogelijk om 15% van de metaal productie tijd te besparen, de preassemblage van de onderdelen te versnellen en bovenal manuren te besparen wat leidt tot kostenreductie en een snellere levertijd. Met andere woorden, Vripack’s Smart Kit® verkort de bouwtijd aanzienlijk en dit allemaal kan bij wijze van spreken in uw achtertuin gerealiseerd worden!

Voor meer informatie over het Doggersbank concept kunt u onze website bekijken: www.doggersbank.com. Deze gaat online op 28 oktober 2010.

terug