De herfst is inmiddels en nadrukkelijk weer begonnen!

Als het ware traditiegetrouw kijken veel zeilers terug op het achterliggende seizoen. Een aantal neemt vervolgens het besluit hun schip te verkopen en vaak ook om naar een ander, jonger en/of groter schip uit te kijken. For Sail Yachtbrokers merkt al weer enige weken, dat dit proces is ingezet. Onze steiger ligt derhalve tjokvol met een mooi en gevarieerd aanbod.

Met name omdat wij van vrijdag 15 tot en met zondag 31 oktober voor de achtste keer onze For Sail Herfst Boatshow organiseren. Wij weten inmiddels uit ervaring, dat tijdens deze herfstshow de echt geïnteresseerde kopers ons drijvend kantoor binnenvallen met verzoeken om informatie en dat het aantal serieuze bezichtigingen van de 40 – 50 aan onze verkoopsteiger en elders in onze marina (Marina Port Zélande) afgemeerde schepen hoog is. Dus kan het voor u het juiste moment zijn om eens even contact met ons op te nemen. Of over de vraag uw schip in bemiddeling te nemen en de hierbij passende afspraken over de voorwaarden (desgewenst halen wij uw schip op).

Óf om te spreken over de wijze, waarop wij u bij de aanschaf van een ander schip en de hierbij passende financiering en verzekering van dienst kunnen zijn. Zo kunt u bij ons een gratis zoekopdracht plaatsen door op de desbetreffende link op onze website Forsailyachtbrokers.nl te gaan, waarna u continu op de hoogte wordt gehouden van te koop aangeboden schepen, die bij uw wensen passen. Deze zoekopdracht blijft van kracht totdat wij van u weten, dat u een ander schip heeft aangeschaft.

En: mocht u interesse hebben in een bezoek aan de Contest werf om kennis te maken met de op de HISWA te Water getoonde wereldprimeurs, de Contest 50CS en 57CS, dan is één telefoontje voldoende om dit te organiseren. Wij zijn niet voor niets agent van Contest Yachts en lid van het internationale netwerk Contest Brokerage International!

Tenslotte: wij zijn ook agent van North Sails. Dus een derde reden om even contact met elkaar te hebben kan bestaan uit uw wens nieuwe zeilen aan te schaffen of te laten nazien, aanpassen, opslaan (voor de winterperiode) of wassen.

Kortom: er zijn minstens vier redenen om even contact met elkaar te hebben! Wij hopen u spoedig te mogen begroeten.

terug