Bootoutlet in het WTC Expo Leeuwarden is een succes!

Leeuwarden – De gebruikte botenbeurs Bootoutlet die op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010 voor de eerste keer plaatsvond in het WTC Expo Leeuwarden is een succes geweest.

Op de eerste dag werd er al vroeg een aantal boten verkocht en deze tendens zette zich voort over het gehele weekend. Op de eerste overdekte gebruikte botenbeurs van Nederland waar ruim 100 boten en 30 marktkramen met watersportaccessoires tentoongesteld waren, kwamen 3766 bezoekers af. Dit aantal lag in de verwachting van de organisatie.

De deelnemers waren zeer te spreken over de opzet van de beurs en enthousiast over het genomen initiatief om een gebruikte botenbeurs in het WTC Expo te organiseren. Het overgrote deel van de deelnemende bedrijven heeft dan ook nu al toegezegd volgend jaar weer deel te nemen.

Met het succes van Bootoutlet, wat een initiatief is van de ANWB Waterkampioen, YachtFocus en WTC Expo, zet laatstgenoemde een jaarlijks terugkerend evenement op de agenda. WTC Expo zal op korte termijn een nieuwe datum voor de 2e editie bekend maken.

terug