Uitbreiding nieuwe generatie Bavaria met de Sport 34

Bavaria werkt inmiddels ruim 2 jaar met de ontwerpstudio BMW Group DesignworksUSA samen. Uit deze samenwerking is nu de Bavaria Sport 34 voortgekomen. De Bavaria Sport 38 en de Bavaria Sport 28 gingen de 34 al voor. De nieuwe Bavaria Sport 34 zal vanaf begin november 2010 bij de importeur, Jansma Jacht BV, in de showroom staan.

De Bavaria Sport 34 is de opvolger van de Sport 33. De 34 is ten opzichte van zijn voorganger 14 cm breder en 40 cm langer. Ondanks de royalere afmetingen heeft Bavaria de prijzen voor de 34 ten opzichte van de 33 nagenoeg niet verhoogd. De Bavaria Sport 34 is al leverbaar vanaf € 133.161,00 inclusief de BTW. Een dieselversie is er vanaf € 155.771,- incl. 19% BTW. Bavaria laat daarmee eens te meer zien schepen te kunnen bouwen met een onovertroffen prijs-/kwaliteitsverhouding.Het schip heeft een eigentijdse uitstraling en de juiste verhoudingen wat het schip bij zijn introductie in Duitsland september j.l. een zeer warm onthaal opgeleverd heeft. Er waren daarvoor zelfs al schepen vanaf tekening verkocht!

Voor het eerst biedt Bavaria met de nieuwe 34 een motorboot groter dan 30 voet aan die ook leverbaar is met 1 motor. In dit geval gaat het om de 6 cilinder 370 pk diesel van Volvo Penta. In het ruime en lichte interieur met een stahoogte van 1,90 m. zijn 2 aparte hutten met ieder twee slaapplaatsen. In de middenhut kunnen de 2 enkele bedden omgebouwd worden naar een tweepersoonsbed met het standaard meegeleverde vulkussen. De natte cel biedt opvallend veel plaats en stahoogte. In de salon is een comfortabele bank die uitkijkt op de strak vormgegeven kombuis welke aan bakboord is geplaatst. Overal is als vanouds veel bergruimte. Toch heeft Bavaria het voor elkaar gekregen nog een extra kast te plaatsen naast de salonbank. De eigenaar kan zijn schip een persoonlijk tintje geven, omdat er een ruime keuze aan houtsoorten en stofferingen is.

Het cockpitgedeelte biedt zitplaatsen aan minstens 6 personen. Een wellness-zonnendek achter het windscherm alsook een extra zitje aan bakboord in de vaarrichting onderstrepen het doordachte concept. Daarnaast is er een geïntegreerde wetbar met ingebouwde koelkast en is er een zonnedek met bergruimte eronder achterop. Het afgesloten cockpitgedeelte en de brede gangboorden met doorlopende reling zorgen voor een veilige toegang naar het voordek. Optioneel kan het schip worden voorzien van een verlengd zwemplateau.

terug