Tuna 40 Sportivo door Lloyd’s Register gecertificeerd

Tuna Yachts- Eddy Huis in `t Veld en Rolf Blei van Tuna Yachts zijn bijzonder vereerd te kunnen aankondigen dat de Tuna 40 Sportivo door Lloyd’s Register is gecertificeerd.

De Tuna 40` Sportivo, een snelvarende boot met twee motoren, voldoet aan alle door de Richtlijn Pleziervaartuigen gestelde eisen en is geschikt voor gebruik in categorie B omstandigheden.

Eddy Huis in `t Veld: “Hoewel we al meerder Tuna’s op de markt hebben gebracht zijn we dit project opnieuw van voor af aan begonnen. Allereerst is er een compleet nieuw technisch dossier opgesteld. Vervolgens hebben we, om op correcte wijze aan onze wettelijke verplichting te voldoen, weloverwogen gekozen voor de degelijke certificeringsdiensten van Lloyd’s Register. Het resultaat is niet alleen een dossier waarin daadwerkelijk alle Richtlijneisen zijn ondergebracht maar bovenal een prachtige boot!”

terug