Transparantie in de zeilmarkt

Door het toenemende aantal zeilmakers wordt het voor zeilers steeds lastiger om een passende zeilmaker te vinden. Uit onderzoek is gebleken dat zeilers op zoek zijn naar transparantie en ervaringen van medezeilers.

Op de onafhankelijke website www.zeilofferte.nl vinden zeilers een overzicht van de meest toonaangevende zeilmakers op een rij. Iedere zeilmaker heeft een eigen profielpagina waar zij uitleg geven over hun werkwijze en specialiteiten. Verder kunnen zeilers ervaringen van medezeilers lezen over hun bevindingen met de zeilmakers op gebied van prijs, kwaliteit, levertijd en service. Wanneer je via Zeilofferte.nl de juiste zeilmaker hebt gevonden, kun je eenvoudig via het uitgebreide offerte systeem direct bij meerdere zeilmakers een passende offerte aanvragen.

terug