Technautic nieuwe distributeur Nederland en België voor Tecma boordtoiletten

Tecma is sinds 1991 een authentieke Italiaanse fabrikant van boordtoiletten. Tecma ontwerpt en fabriceert absoluut betrouwbare boordtoiletten en bidets, zo meldt Technautic. De Tecma producten worden vooral toegepast in jachten in het midden en hogere segment, daar waar geen compromissen gesloten worden op het gebied van ontwerp, kwaliteit en prijs.

In 2004 is Tecma onderdeel geworden van Thetford, ’s werelds belangrijkste fabrikant van mobiele sanitaire systemen, toiletverzorgingsproducten en accessoires, maar ook een toonaangevende fabrikant van mobiele koelsystemen en keukenapparatuur. Thetford is verheugd mede te delen dat de Tecma boordtoiletten vanaf 1 oktober in Nederland en België gedistribueerd zullen worden door Technautic B.V.

Technautic B.V., gevestigd in Wormerveer, is sinds 1978 actief als importeur/groothandel van technische watersportaccessoires. Tecma is voor Technautic de perfecte aanvulling op het bestaande producten pakket met sanitaire oplossingen aan boord. Met Tecma aan boord bij Technautic zijn zij in staat boordtoiletten te leveren voor alle pleziervaartuigen tussen 5 en 100 meter. Met een eigen customer support voor optimale technische ondersteuning en een “never out of stock” principe zorgt Technautic samen met Tecma voor een totaal oplossing.

De voordelen in één oogopslag
Top design, kwalitatief eersteklas componenten en productie, een compromisloze instelling en snelle respons op wensen van klanten hebben Tecma haar leidende positie bezorgd.

• Ontwerp is gebouwd op de lange ervaring, training en toewijding van kundige ontwerpers.
• De mogelijkheden in uitvoering zijn bijna oneindig.
• Kwaliteitscontrole op ruwe materialen, componenten en het complete producten is 100%.
• Eenvoudige installatie door ingebouwde vermaalpomp en haakse, vlakke afwerking van de achterzijde van het toilet.
• De vermaalpomp heeft een lange levensduur, heeft zijn waarde in de praktijk bewezen en is onderscheiden met meerdere internationale prijzen.
• Alle systemen zijn ontworpen om makkelijk te kunnen worden onderhouden en te worden gerepareerd.
• Het gebruik van de Tecma boordtoiletten is zeer stil. Het geluidsniveau aan boord is minimaal.
• Extreem hoge betrouwbaarheid
• Er is een wereldwijd service netwerk voor de Tecma producten.

terug