Sas-Vektor introduceert de Adrianna 36

Al 20 jaar bouwt de Kroatische werf Sas-Vektor semi-custom build motorjachten tussen de 30ft en 44ft. Met meer dan 400 verkochte jachten in het middellandse zee gebied is Sas-Vektor een bekende speler in deze regio. Met een nieuwe moderne productie faciliteit heeft Sas-Vektor haar pijlen gericht op de rest van Europa. De polyester motorjachten worden geproduceerd met de laatste vacuüm techniek. De gehele productie is in eigen beheer waardoor er rekening kan worden gehouden met de individuele wensen van de klant.

Na het succes van het type Adrianna 44 is het laatste ontwerp de Adrianna 36 dit jaar in productie gegaan en is vanaf eind 2010 leverbaar. De Adrianna 36 heeft een moderne ontwerp zowel boven als onder de waterlijn. De Adrianna 36 is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Met dit nieuwe ontwerp wil Sas-Vektor een groot publiek aanspreken dat op zoek is naar een modern gelijnd kwaliteitsjacht. De Sas-Vektor jachten zijn competatief geprijsd en worden volledig gebouwd volgens de europese CE richtlijnen.
In de Benelux is YourYacht verantwoordelijk voor het dealerschap. Voor meer informatie info@sas-vektor.nl of www.sas-vektor.hr 

terug