Presentatie Jetten 38 Cabrio op Boot Holland

De nieuwe Jetten 38 Cabrio is een sportief ogend en zeer comfortabel schip. Het schip wordt op de markt gebracht door Jetten Yachting en is ontworpen door Vripack Naval Architects. De eerste Jetten 38 Cabrio wordt in december opgeleverd en de eerste drie exemplaren zijn al vanaf tekening verkocht. Deze primeur van Jetten Yachting zal van 11 tot en met 16 februari worden gepresenteerd op Boot Holland 2011.

In de ruime open kuip van de Jetten 38 Cabrio bevindt zich de overzichtelijke stuurstand. Vanuit de twee luxe stuurstoelen kan heerlijk in de open lucht gestuurd worden. In de kuip bevindt zich een buitenkeuken met wasbak, wijnkoeler en grillplaat. Erg praktisch is de ruime berging die zich onder de kuipvloer bevindt. Het schip oogt fraai en modern met haar strakke lijn en verdiepte patrijspoorten in de opbouw. De Jetten 38 Cabrio is voorzien van een design radarbeugel met geïntegreerde gasveren voor een lichte bediening. De rubberen stootlijsten geven het schip een stoer uiterlijk en beschermen tegen beschadiging. De lengte over alles bedraagt 11,60 meter, de kruiplijn is met neergeklapte radarbeugel slechts 2,30 meter.

De kuip is volledig afsluitbaar door middel van een cabriotent die in diverse kleuren verkrijgbaar is. Om hinderlijke condensvorming te voorkomen is het windscherm voorzien van verwarming. Het zwemplateau is via twee trappen vanuit het gangboord gemakkelijk te bereiken. De gangboorden lopen volledig door rondom het schip, zodat het ook bij een afgesloten cabriotent mogelijk is om onbelemmerd om het schip te lopen.

Het interieur bevat naast een eigenaarshut met een vrijstaand bed ook een aparte gastenhut met een tweepersoonsbed. Daarnaast is het schip voorzien van een ruime kombuis en een comfortabele u-vormige dinette. Douche en toilet zijn gescheiden en beiden voorzien van een ventilatieluik. Het interieur kenmerkt zich door een eigentijdse verwerking van stijl en gebruikte materialen. Het plafond is voorzien van luxe gestoffeerde delen en het geheel is afgewerkt met mahoniehout.

De Jetten 38 Cabrio is uitgerust met een motor vanaf 75 pk en voorzien van boegschroef, verwarming, boiler, walaansluiting met acculader en een rvs anker met rvs boegrol. Stoffering, kleuren en technische uitrusting zijn naar eigen wens in te vullen.

Voor de Jetten Cabrio 38 geldt tot 1 maart de introductieprijs van € 199.400,- incl. btw, ook is het mogelijk om het schip eerst te huren.

terug