Najaarsshow Motorbootsneek.nl 5, 6 en 7 november 2010

Het weekend van vrijdag 5 november, zaterdag 6 november en zondag 7 november organiseert motorbootsneek.nl een najaarsshow. Tijdens deze show zullen nieuwe en gebruikte motorboten te bezichtigen zijn van de negen deelnemende bedrijven (Aquanaut Yachting, Brandsma Jachten, Jansma Jacht, Jetten Yachting, Noblesse Yachts, SK-Jachtbouw, Thomasz Yachts, Vivante Yachts en De Valk Yachtbrokers). Daarnaast kan er met diverse schepen worden proefgevaren (afhankelijk van de weersomstandigheden) en profiteren bezoekers van aantrekkelijke 'najaarshow' aanbiedingen. De deelnemende bedrijven zijn op vrijdag geopend van 09.00-17.00 uur, en zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur. Parkeren en toegang is gratis en voor iedere bezoeker staat een winters hapje en drankje klaar. Meer informatie is te vinden op http://motorbootsneek.nl/

terug