Jachtwerf B. de Groot vernieuwt haar modellenlijn!

Na jarenlang succesvol de alom bekende Pikmeerkruisers op de markt te hebben gebracht heeft jachtwerf B. de Groot al haar modellen aangepast aan de normen van de huidige tijd. Zowel constructietechnisch als uiterlijk zijn de nodige wijzigingen doorgevoerd. Tevens worden alle Pikmeerkruisers nu gebouwd onder CE categorie B hetgeen inhoudt dat de schepen geschikt zijn voor binnenwateren en open zee tot windkracht 8 en 4 meter hoge golven.

De meest in het oog springende veranderingen zijn de gewijzigde raam- en dakpartij en de fraai rondgezette spiegel, zonder daarbij de zeer herkenbare Pikmeerkruiserlijn uit het oog te verliezen. Met deze nieuwe 'Premier' lijn hoopt Jachtwerf B. de Groot een groot publiek aan te spreken dat op zoek is naar een betrouwbaar en fraai gelijnd motorjacht waarmee lange en comfortabele reizen kunnen worden gemaakt.

Op de afgelopen HISWA in IJmuiden is de eerste Pikmeerkruiser 48 Premier Flybridge getoond (zie bijlage). Dit schip oogstte vele bewonderende blikken en positieve reacties. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de eerste Premier 48 Open Kuip en wordt de eerste Premier 44 Open Kuip betimmerd. Inmiddels ligt ook de Premier 48 Achterkajuit op de tekentafel. Naar verwachting zal dit schip medio 2011 het levenslicht zien. Al met al genoeg reden voor een Open Dag op 2 oktober in Grou alwaar u de verschillende modellen kunt bekijken.

terug