24 m Nordia Gentleman’s Motoryacht

Nordia – Recentelijk is er een nieuw prachtstuk op de tekentafel Van Dam Nordia gesignaleerd: de 24 meter lange ´Gentleman’s Motoryacht´. Het schip met klassieke elementen is ontworpen voor een Zweedse klant. Naast de indrukwekkende kwaliteit, beschikt het schip over een overvloed aan luxe en comfort. Met de vele ramen maakt het interieur een lichte en open indruk.

Het bovendek is uitgerust met een jacuzzi, een barbecue en verschillende zetels die een moment van ontspanning mogelijk maken. Er is ruimte genoeg voor een grote brandstoftank, die hier wordt geplaatst met behulp van een hydraulische hijskraan.

Het hoofddek biedt een grote ruimte met een volledig uitgeruste kombuis en zitruimte. Aan de voorzijde vindt u de hoofdslaapkamer met een prachtig panoramisch (180 graden) uitzicht. Hoogtepunten van deze slaapkamer zijn het grote bed, de badkamer die op de kamer aansluit en een inloopkast.

Zowel het hoofddek als de flybridge bieden toegang tot de stuurhut. Op het achterdek staat een enorme sofa waarop genoten kan worden van een prachtig zicht op de zonsopgang of juist zonsondergang. Een beetje privacy is hier ook mogelijk. De ruimte kan namelijk met een canvas scherm worden afgesloten.

Het onderdek bevat vier royale gastenverblijven. Ieder met een tweepersoons bed, een aaneengesloten badkamer en een kaptafel. Het achterschip is uitgerust met een ruimte voor de cabinebemanning met twee stapelbedden en een eigen badkamer. Daarnaast zijn er een sportruimte en een sauna. De grote spiegeldeur kan worden geopend waardoor sporten in de buitenlucht mogelijk is. Ook kan op deze wijze het zwemplateau worden betreed.

terug