Nieuwe site voor Pedro-Boat

Na Pedro Magazine en eerder verschenen brochures is nu ook de website van Pedro-Boat in een nieuw jasje gestoken. Dit als voortvloeisel van de nieuwe huisstijl.

Naast de de vormgeving, is ook de funcionaliteit van www.pedro-boat.nl verbeterd. Bij het ontwerp is goed gekeken naar de toegankelijkheid van de informatie. Ook zal de website beter te vinden zijn door de verschillende zoekmachines.

De vernieuwde website is onderdeel van een geheel nieuwe huisstijl die het afgelopen jaar is ingevoerd. Zo zijn eerder al de brochures vernieuwd en heeft Pedro Magazine, het halfjaarlijks merkmagazine voor klanten van en geïnteresseerden in de jachtwerf, een nieuwe vormgeving gekregen.

Pedro-Boat is één van de grootste en toonaangevende scheepswerven voor stalen motorjachten tot 15 meter in Europa. Naast de werf in Zuidbroek bestaat er een 2e vestiging in Hongarije. De werf biedt werkgelegenheid aan in totaal +/- 80 werknemers. Sinds haar oprichting in 1973, heeft de werf inmiddels meer dan 1.700 schepen afgeleverd in binnen- en buitenland. Het uitgebreide productassortiment van Pedro-Boat wordt gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een tijdloos ontwerp.

terug