Met een compacte duikset op de boot zelden meer in nood

Zit het touw weer vast in de schroef, vermoedt u een lekkage of zijn er andere problemen onder water? Kopje onder gaan kan u dit keer juist redden! Bij Scuba Academie in Vinkeveen is de compacte duikset te verkrijgen.

Met deze compacte duikset kunnen booteigenaren zelf kleine mankement aan hun boot verhelpen. De prijs voor de set bedraagt €599,-. Hierbij is een kleine opleiding (theorie en praktijk) inbegrepen. In slechts één dag leert u bij Scuba Academie hoe u veilig aan een seinlijn onder water kan gaan, waarna u voortaan zelf de kleine problemen aan uw boot kunt constateren. Of u nu fors of tenger bent, iedereen kan met deze set zelf de klus klaren. De duikset is namelijk zo af te stellen dat iedereen hem past.

De set bestaat uit:

  • Een harnas
  • Een duikcilinder (standaard 3 liter, kan ook groter)
  • Een ademautomaat
    Een drukmeter
  • Een koffer

En mocht u per ongeluk uw sleutel of zonnebril in het water laten vallen, dan komt deze set u vast ook goed van pas.

terug