Holterman Yachting BV komt met noviteiten op de Hiswa te Water 2010

Holterman Yachting BV komt dit jaar met een absolute primeur de:

HOLTERMAN INFINITY 501

Dit supersnelle 50 ft aluminium motorjacht is voorzien van 2 Yanmar motoren van elk 720 PK en kan een topsnelheid bereiken van 28 knopen. Natuurlijk is ook dit Holterman jacht gebouwd volgens de A-categorie Holterman kwaliteit. Aan boord zijn diverse noviteiten ingebouwd, zoals:

Interne stabilisatoren
Hamann Waterzuiveringssysteem
Seakeeper unit
Alle nieuwste snufjes op navigatiegebied
Elektrisch bedienbaar cabriokap
Jet tender in de lazaret
Eshtec composietdek
Het nieuwste ontdreunings- en geluidsisolatie systeem in de machinekamer
Een nieuw stabilisatie en trim systeem, dat zowel handmatig als elektrisch te bedienen is.

De ramen worden voorzien van een extra beschermd 'thermisch gehard' glas, dat tegen alle stormen bestand is. Het interieur kan omschreven worden als verrassend, modern en met gewaagde trendy aspecten. Het jacht zal uitgevoerd worden in de spectaculaire kleur metallic mandarijn oranje.

Lengte 14.99 M
Breedte 4,75 M
Diepgang 1,25 M
Kruiphoogte 3.20 M
Max snelheid 28 kn

Tevens komen we met de:

HOLTERMAN 56 FT

Een prachtig stalen motorjacht met gelaste stalen opbouw en een in de spiegel geïntegreerde bijboot. Dit jacht is uitgerust met 2 Iveco motoren van elk 370 PK en natuurlijk voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van navigatie, stabilizers, hydrauliek, gangway en nog veel meer. Ook dit jacht heeft een bijzonder verrassende inrichting met o.a. een leren vloer en zilver gespoten deuren. De kleurstelling en de materialen zou je in eerste instantie niet bij elkaar uitzoeken, maar ze vormen een prachtig geheel.

Lengte 16.60 M
Breedte 5.03 M
Diepgang 1.32 M
Kruiphoogte 4.70 M
Waterverplaatsing 39 ton

En last but not least de nieuwste uitvoering van de:

HOLTERMAN 53 FT

Wij zijn reeds eerder met een Holterman 53 ft naar de Hiswa te Water geweest, maar omdat wij alleen 'custom built' bouwen is deze uitvoering is weer totaal verschillend aan haar voorgangster. Het jacht vaart sinds april 2010 en wordt overladen met positieve reacties in de havens waar zij aanlegt. Het interieur is uitgevoerd in eiken met een zowel verrassend als modern jasje. Verder is er prachtig natuursteen gebruikt in de badkamers en de keuken. De techniek is zoals gebruikelijk hoogwaardig met o.a. een Marine Electronics Smart Command, een cockpit met de nieuwste navigatieapparatuur enz. Het jacht is wordt aangedreven door 2 John Deere motoren van elk 201 PK.

Lengte: 16.20 M
Breedte: 4,90 M
Diepgang 1,30 M
Rompsnelheid 11,5 knopen
Waterverplaatsing 32 ton

terug