Global Yachts neemt dealerschap Cantia op zich voor Engeland

‘We zijn erg blij met het feit dat Mark Chapman van Global Yachts zich gaat inzetten voor de introductie van het merk in Groot-Brittannië', zegt Ivar van der Leij, marketing manager bij producent Pedro-Boat. ‘Global Yachts heeft ervaring met de voorganger van de Cantia, de Kent, waarvoor zij in het verleden al dealer waren. Hierdoor kennen zij de markt voor dit type boot erg goed.'

Global Yachts is een bekende naam in de watersport in Engeland. Gelegen in de Hamble Point Marina, Southampton, houden zij zich al jaren bezig met de bemiddelingsverkoop van zeil- en motorboten. Ook hebben zij het dealerschap van Trusty Motorboats, Midget Yachts en Degerö Yachts onder hun hoede. Mark Chapman van Global Yachts: ‘De Cantia past perfect in ons assortiment. We waren op zoek naar een motorboot van een iets groter formaat dan de Trusty, met goede vaareigenschappen op het open water. De 28' Cantia ontworpen op categorie CE-B, vult ons huidige aanbod uitstekend aan.'

De Cantia 28' zal voor het eerst te zien zijn in Groot-Brittannië tijdens de Southampton Boat Show van 11 t/m 19 september. Meer informatie vindt u binnenkort op www.global-yachts.co.uk.

Op de foto: Mark Chapman en Michael Belas van Global Yachts

terug