Victron Energy B.V. introduceert zonnepanelen

Het gebruik van zonnepanelen is in de loop der jaren sterk gegroeid. In tegenstelling tot verbranding van fossiele brandstoffen is het gebruik van zonneënergie een milieuvriendelijke en duurzame manier om energie op te wekken. Daarom introduceert Victron Energy per 7 juni 2010 de BlueSolar panelen aan de Nederlandse en internationale markten.

Maximale prestatie in zon en schaduw
De BlueSolar panelen van Victron Energy zijn van hoge kwaliteit: het geharde glas zorgt voor een verbeterde slagvastheid en stijfheid van het paneel. De stevige, volledig geanodiseerde behuizing zorgt voor een makkelijke montage op het dak met een verscheidenheid aan standaard montagesystemen.
Zelfs bij weinig licht kan er met de BlueSolar panelen energie worden opgewekt, dankzij de hoge lichtgevoeligheid van de zonnecellen. Bij hogere temperaturen zorgt de lage spanning-temperatuur coëfficiënt in de cellen ervoor dat de panelen toch optimaal kunnen functioneren. Wanneer de BlueSolar panelen gedeeltelijk in de schaduw komen te staan, wordt het energieverlies geminimaliseerd door de bypass diodes. Op de zonnepanelen van Victron Energy wordt een vermogens- en prestatiegarantie van 25 jaar gegeven.

Elektriciteit op elke locatie
Middels zonnepanelen kan zonlicht direct worden omgezet naar elektriciteit. Een zonnepaneel kan op elke gewenste plaats worden geïnstalleerd, waardoor het mogelijk wordt om gebieden waar geen elektriciteitsnet aanwezig is, toch te voorzien van stroom. Daarnaast wordt het gebruik van zonnepanelen in Nederland gestimuleerd door de overheid middels een uitgebreid pakket aan subsidies.

Altijd stroom met Victron Energy
Victron Energy is een toonaangevende leverancier van installaties voor stroomgebruik op bijzondere locaties. Voor zowel grid-connected als off-grid locaties heeft Victron Energy een speciale Solar-reeks samengesteld: de Solar Switch, Solar Charge Controllers, Solar Mobile Phone Charger en de BlueSolar panelen. Victron Energy biedt een complete energievoorziening, waar dan ook ter wereld…..

Meer specifieke productinformatie kunt u vinden op: http://www.victronenergy.nl/solar/bluesolar-panels

terug