Schrijf u in voor de gebruikte botenbeurs Hoorn en kom in Waterkampioen 15-16

Schrijf nu snel in voor de Waterkampioen 2e HANDS dagen en uw boot wordt in Waterkampioen 15/16 geplaatst!

Dit jaar vindt van 26 tot en met 29 augustus de tweede editie van de grootste gebruikte botenbeurs, de Waterkampioen 2e HANDS dagen, plaats. De beurs wordt net als vorig jaar gehouden in de gezellige haven van Hoorn. De eerste editie vorig jaar was uitverkocht, dus schrijf nu snel in!

In nummer 15-16 van de Waterkampioen zullen alle jachten van particulieren die deelnemen aan de Waterkampioen 2de HANDS dagen extra uitgelicht worden in een special. U ontvangt dus gratis publiciteit voor uw jacht.

Stuur voor 9 juli het inschrijfformulier en een foto van uw boot onder vermelding van type boot en bootnaam naar Waterkampioen@anwb.nl.

Het inschrijfformulier vindt u op http://www.gebruiktebotenbeurs.nl/.

 

terug