Pedro Event 2010 vervroegd naar september

Het Pedro Event, de jaarlijkse huisshow van jachtbouwer Pedro-Boat uit Zuidbroek, is dit jaar vervroegd naar het laatste weekend van september. Het Pedro Event vindt dit jaar plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 september.

Voorheen was de maand november altijd de periode waarin dit evenement plaats had. `Om ook de buitenactiviteiten meer tot hun recht te laten komen, hebben we het Pedro Event wat meer naar de zomer getrokken´, aldus Ivar van der Leij, marketing manager bij de Groningse werf.

Interessant programma
´Dit jaar kunnen we opnieuw een interessante invulling aan het evenement geven. Zo krijgen we naast de partners Holland Nautic (Raymarine Marine Electronics) en Kemper en van Twist (Perkins Diesel motoren), die net als voorgaande jaren opnieuw presentaties en workshops zullen geven, ook medewerking van o.a. Kuiper Verzekeringen en Mastervolt. De laatste zal aanwezig zijn met hun vernieuwde demonstratietruck. Er zal dus nóg meer te zien, leren en beleven zijn gedurende deze 2 dagen. Natuurlijk kan men ook weer een kijkje in de productiehallen nemen, en is er de mogelijkheid tot het maken van een proefvaart met een Pedro. De bezoeker krijgt een échte Pedro Experience'.

´En voor diegene die tijdens het Pedro Event even iets totaal anders wil doen, bieden we een rondleiding aan bij één van Nederlands grootste orchideenkwekerijen, tegenover onze eigen werf. Hier worden bijna 2.000 (!) soorten orchideëen gekweekt die de gehele wereld overgaan.´

Op uitnodiging
Het Event is alleen toegankelijk op uitnodiging. Diegene die het Pedro Event wil meemaken kan zich aanmelden door een e-mail te verzenden naar info@pedro-boat.nl met daarin naam, adres, merk en lengte van de huidige boot (indien van toepassing) en aangeven met hoeveel personen men wil komen. Deze mensen zullen dan een aantal weken vóór het Event een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Het Pedro Event wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners.
– Mastervolt                              
– Kempers en van Twist Diesel B.V.
– Perkins                                   
– Aardse Orchideeën
– Holland Nautic                         
– Raymarine
– Kuiper Verzekeringen       
– Pedro 

Pedro-Boat
Pedro-Boat is één van de grootste en toonaangevende scheepswerven voor stalen motorjachten tot 15 meter in Europa. Naast de werf in Zuidbroek bestaat er een 2e vestiging in Hongarije. De werf biedt werkgelegenheid aan totaal +/- 80 werknemers. Sinds haar oprichting in 1973, heeft de werf inmiddels meer dan 1.700 schepen afgeleverd in binnen- en buitenland. Het uitgebreide productassortiment van Pedro-Boat wordt gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een tijdloos ontwerp.

Meer informatie over de werf en haar modellen is te vinden op www.pedro-boat.nl.  

terug