Nieuwe koers voor North-Line Yachts

Het in 2007 gestarte North-Line Yachts onderdeel van Jachtbouw Zevenhuizen uit Franeker gaat haar grenzen verleggen. Hiervoor is Henk Sijbranda aangetrokken als sales manager. Sijbranda die ruim 12 jaar werkzaam is geweest bij de Valk Yachtbrokers zal samen met Sipko van Sluis, algemeen directeur, North-Line Yachts ook buiten Nederland op de markt brengen. In eerste instantie richt North-line Yachts zicht naast de Nederlandse- ook op de Duitse en Engels markt met deelname aan de beurzen van onder andere Southampton en Dusseldorf.

Daarnaast heeft North-Line Yachts de polyesterbouw in eigen hand genomen. Sijbranda: "Hiermee willen we de kwaliteit en korte levertijden van onze schepen waarborgen. Momenteel zijn we nog gevestigd in Franeker maar wanneer alles voorspoedig verloopt, verhuizen we dit najaar nog naar onze nieuwe locatie aan het Van Harinxmakanaal in Harlingen. De capaciteit wordt hierdoor verdubbeld en schepen tot 40 meter kunnen dan ook op onze werf terecht. Ook kunnen we onze klanten dan een full service pakket aan bieden waarbij productie van A tot Z, winterstalling, ligplaatsen, service en verkoop onder een dak plaats vinden.

Momenteel varieert de North-line range van 37 ft tot 60 ft. De eerste 37 ft wheelhouse had zijn primeur tijdens de HISWA in Amsterdam en de eerste 42 ft open is afgelopen week aan de nieuwe eigenaar overhandigd. Beide schepen zijn te bezichtigen tijdens de Natte HISWA in IJmuiden later dit jaar.

www.north-line.nl

 

terug