Nieuw schiphuis complex op ’t Ges in Sneek

Da Vinci Yachts BV te Sneek, één van de meest toonaangevende jachtwerven van retro moderne motorjachten en exclusieve dagzeilers in Nederland, ontwikkelt en bouwt momenteel aan een nieuw schiphuis complex op ’t Ges in Sneek.

Dit moderne, overdekte en geïsoleerde complex met 22 ligplaatsen, zal rond Augustus 2010 worden voltooid. Alle ligplaatsen zijn goed bereikbaar via brede steigers en zijn allen voorzien van een eigen stroom- en wateraansluiting. Verder wordt voldoende parkeergelegenheid gecreëerd  en wordt het complex bereikt middels een op afstand bedienbaar elektrisch toegangshek. Vanuit de boot is vanzelfsprekend de toegang tot het complex ook elektronisch bedienbaar.

Vanuit de clientèle van Da Vinci Yachts kwam de laatste tijd steeds vaker de vraag en de behoefte naar een overdekte ligplaats. Inmiddels heeft Da Vinci al een aantal ligplaatsen verkocht aan enkele van haar varende klanten. Natuurlijk zijn ook niet-Da Vinci eigenaren van harte welkom!

Deze ligplaatsen, allen met een lengte van 12 meter, en variërende  breedtes van 3.75 tot 4.52 meter, worden zowel te koop als te huur aangeboden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steven Boersma van Da Vinci Yachts in Sneek. (06-29006218)

terug