Marcel Borgmann gaat zelfstandig verder met Sea Independent

Na een succesvolle samenwerking van 15 jaar treedt Marcel Borgmann per 1 september 2010 uit de Contest Group.

De eerste 10 jaar heeft Marcel gewerkt als directeur van Contest Brokerage en in de daarop volgende 5 jaar als managing director van de Contest Group. Met veel genoegen kijkt hij terug op deze tijd van grote ontwikkeling en groei voor Contest. Het prettige teamwork met algemeen directeur Fritz Conijn en zijn opvolger Arjen Conijn vormde hiervoor de basis.

Marcel Borgmann zal per 1 september 2010 een nieuwe uitdaging aangaan met Sea Independent, waarmee hij zich met veel enthousiasme zal richten op yacht brokerage en sales in de range 12 – 35 m. In deze eigen onderneming zal Marcel de specifieke kennis en ervaring die hij de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd volop gaan benutten.

Wij vertrouwen erop dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Wenst u graag meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de Contest Group: + 31 (0) 227  54 36 36

terug