Luxury Fair 2010

Interboat is marktleider en trendsetter in de Nederlandse watersport. Met diverse modellen in diverse variaties biedt Interboat een zeer complete lijn sloepen, tenders en cruisers. Onze productreeks kenmerkt zich door superieure kwaliteit, luxe en een ongekend hoog niveau van detail en afwerking.

Op zaterdag 12 en zondag 13 juni organiseert Interboat op haar twee locaties een lifestyle event waar een aantal elkaar versterkende bedrijven aan deel nemen. De bedrijven komen allemaal uit een andere branche maar hebben een ding gemeen: de klanten houden van kwaliteit en luxe en genieten van het leven. De twee verkooplocaties, op nog geen 70 meter van elkaar, van Interboat in Loosdrecht lenen zich mede door hun ligging direct aan de Loosdrechtse plassen bij uitstek om de genodigden in een luxe en ontspannen ambiance te laten genieten van het moois wat de deelnemers te bieden hebben.

www.interboat.com

terug