Isloep Rapida 750

Het lijkt nog zo kort geleden dat isloep uit Alphen a/d Rijn in één klap de Nederlandse wateren veroverde met de komst van de isloep 735. Het heeft er alle schijn van dat nu de rest van de wereld er aan gaat geloven dankzij de introductie van de revolutionaire isloep Rapida lijn, naast de Rapida 990 presenteren we nu de Rapida 750.

De 'Hiswa te Water' mag zich in september 2010 gelukkig prijzen de nieuwe Rapida 750. Waar je de voorgaande isloep modellen op zijn minst vooruitstrevend en innovatief kon noemen, is de term revolutionair absoluut op zijn plaats bij de Rapida 750. De boot laat zich misschien nog het best kenmerken als een tender; luxueus, new design en comfort.

De luxe laat zich bijvoorbeeld vangen in het teakhouten zwemplateau en de verstelbare achterzit. Zo creëer je van de strak afgewerkte bestuurders bank een  riant zonnedek. Je vindt het ook terug in de vele RVS elementen, de ergonomische en comfortabele rondzit.
New design? Al vanaf de eerste ontwerpschetsen spatte de Rapida bijkans van het papier. Net als een volbloed hengst ademt deze tender gewoon snelheid en passie uit. In één oogopslag zie je dat deze boot helemaal af is. En met een motorrange die doorloopt tot 39 pk kan je veilig van gespierd spreken. De Rapida zal echter standaard met een 21 pk motor worden uitgevoerd, waarvan de prestaties al formidabel genoemd mogen worden.

Hoe moeten we deze 7,5 meter lange isloep Rapida plaatsen ten opzichte van de concurrentie? Dat is lastig, want eigenlijk bestaat die gewoonweg niet.

De Rapida 750 wordt komend jaar door isloep in de markt gezet met een 'vanaf' prijs van 31.990 euro. Voor een enigszins vergelijkbare tender betaal je momenteel al snel een veelvoud van dit bedrag.

Lengte: 7,50m
Breedte: 2,25m
Diepgang: 0,55m
Doorvaarhoogte: 1,10m
Motor: Yanmar 21-39pk

Standaard uitgerust, inclusief:
– Hydrolische besturing
– Yanmar 21 pk dieselmotor
– compleet teak pakket
– compleet RVS pakket
– compleet kussen pakket
– CE categorie C
– Zeer veel opbergruimte onder elk zit gedeelte
– Inbouw toilet
– Inbouw koelkast met verlichting
– grote RVS dieseltank 55 liter

www.isloep.nl

terug