Delta Marina nieuwe vestiging Schepenkring Jachtmakelaars

Jachthaven Delta Marina in Kortgene heeft zich onlangs aangesloten bij Schepenkring Jachtmakelaars Nederland. Delta Marina is daarmee de ACHTSTE vestiging van de vereniging Schepenkring. Naast de bestaande vestiging in Hellevoetsluis is het de tweede Schepenkring-vestiging in Zuidwest Nederland. De beide vestigingen zijn daarmee beter in staat om gezamenlijk op te trekken bij de verkoopbemiddeling in dit deel van Nederland. Schepenkring Jachtmakelaars zijn veelal bij rechtbank beëdigd en/of gecertificeerd door het European Maritime Certifications Institute EMCI.

Met de komst van Delta Marina is Schepenkring Jachtmakelaars Nederland de grootste jachtmakelaars-organisatie in Nederland met eigen verkoophavens en/of verkoopterreinen. Tezamen biedt Schepenkring een groot en gevarieerd aanbod van gebruikte schepen. Ook met alle andere vestigingen wordt nauw samengewerkt. Zo adverteren alle leden samen hun aanbod op een groot aantal internetsites in binnen- en buitenland en geven ze hun eigen "Schepenkring Magazine" uit.

Schepenkring Delta Marina blijft daarnaast Hiswa-makelaar. Daarnaast is Delta Marina dealer geworden van Fineliner Yachting en steunpunt van Rustler. Ter gelegenheid daarvan, en van het nieuwe Schepenkring-lidmaatschap, houdt Delta Marina van donderdag 8 tot en met zondag 11 juli een Bootshow van nieuwe en gebruikte schepen. Tijdens de Bootshow kunt u een demoschip van Fineliner bij Delta Marina komen bezichtigen. Ook de Rustler 24, een stijlvolle, klassiek gelijnde open zeilboot, zal dan bij de jachthaven te bewonderen zijn. Tijdens de Bootshow zijn ook de schepen in de verkoophaven te bezichtigen.

terug