Zeil mee met de Sail4fun Catamaran naar Helsinki!

Sail4fun vertrekt eind juni met één van haar luxe catamarans vanaf Lelystad met bestemming Helsinki. Beleef deze avontuurlijke reis waarbij veel gevaren wordt, waar u actief deel kunt nemen aan het zeilen, navigeren en wachtlopen. Uiteraard is er voldoende tijd voor ontspanning, gezelligheid en lekker eten en drinken. De laatste etappe vaart u tussen de Finse eilandjes naar Helsinki.

Van 10 t/m 21 juli kunt u meevaren voor een bijzondere zeilcruise van Helsinki via Tallinn naar St. Petersburg en door de Finse Scheren terug naar Helsinki. Deze 12-daagse Oostzee cruise biedt u de gelegenheid te genieten van de oude binnenstad van Tallinn met al zijn historische gebouwen en kleine straatjes. Vanuit Tallinn vertrekt u naar St. Petersburg. Deze tocht duurt ongeveer 30 uur. Geniet van de prachtige lichteffecten op zee. Het wordt namelijk niet donker! Vladimir Ivankiv, zorgt voor een snelle inklaring én is uw reisgids in St. Petersburg. Hij weet alles over de bezienswaardigheden in de stad. Een reis van cultuur en natuur.

De laatste paar dagen vaart u tussen de prachtige Finse eilanden terug naar Helsinki, waarbij in baaitjes wordt overnacht. Deze baaitjes bieden stuk voor stuk een omgeving alsof u onderdeel uitmaakt van een ansichtkaartje. De temperaturen schommelen rond de 24 graden, er valt weinig regen, de zon schijnt uitbundig en daardoor is het mogelijk om lekker te zwemmen en te barbecuen.

Stap in deze andere wereld en geniet! U beschikt over een tweepersoonshut met eigen douche en toilet. Uw bemanning zorgt ervoor dat u niets tekort komt.

Meer informatie vindt u op www.sail4fun.nl/oostzee. Of neem telefonisch contact op met Ingrid van Damme, telefoonnummer 06-54334424.

terug