Tweede Noaber 47 topper op open dag Consonant Yachts

Alle deuren op onze werf Consonant Yachts staan zaterdag 29 mei a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur open voor iedereen die belangstelling heeft voor de bouw van de stoere en fraaie pleziervaartuigen die wij bouwen.

In het werfgebouw zal in de staalafdeling een casco in aanbouw te zien zijn en in de afbouwafdeling enkele jachten waarvan de bouw verschillende stadia van afwerking hebben bereikt.

Consonant Yachts heeft de bouw van de eigen typen motorjachten van het begin tot het eind geheel in eigen hand. Alleen het snijden van het staalpakket en het het stralen van het casco hebben we uitbesteed aan andere bedrijven. Aanwezig personeel van onze werf kan dus elke vraag over de bouw en de ontwikkeling van de jachten beantwoorden.

De trots van onze werf is op dit moment de Noaber 002, het tweede tweemotorige snelle, luxe, ruime, zeer comfortabele jacht waarop het leven als thuis mogelijk is. Met dat pleziervaartuig kan meerdere seizoenen achtereen tot langer dan een jaar over kanalen, rivieren, meren en zeeën ook onder zwaardere weersomstandigheden stabiel gevaren worden. Het jacht is totaal afgebouwd en zal de naam ‘Hopper' dragen.

Wij heten u graag van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Mijnt Kruiskamp
Consonant Yachts

terug