Starclass Jacht Transporten naar Basel

Wat is er mooier dan met uw eigen jacht vanaf Basel als een Batavier de Rijn af te zakken, met de gelegenheid hier en daar naar believen een van de mooie zijrivieren op te varen zoals Neckar en Moezel. De Lorelei wacht! En u heeft de stroom mee!

Starclass Yacht Transport heeft een breed platvorm gevonden voor het starten van een nieuwe lijndienst voor jachttransport. Starclass Yacht Transport (per schip) en van de Wetering Jachttransport (per truck), hebben het initiatief genomen tezamen met de innovatieve binnenvaart rederijen HTS Groep uit Gorinchem en Suratho Scheepvaart uit Rotterdam om een dienst te starten om uw jacht per binnenschip naar diverse bestemmingen op de Rijn en Moezel te brengen.
Geladen word in Gorinchem op de eigen terminal van HTS. Schepen tot 18 meter lengte en 55 ton gewicht kunnen mee. Elke week is er een afvaart naar Basel, maar u kunt ook afgeladen worden in bijvoorbeeld Straatsburg, Mannheim, Mainz of Koblenz. Op deze manier hoeft niet eerst de Rijn tegen de stroom te worden opgevaren. Ook schippers die naar Zuid Frankrijk willen kunnen gebruik maken van deze service. We zetten u dan af bij het begin van de Moezel, of desgewenst in Mulhouse zodat u zo het Canal du Rhine au Rhône in kunt varen.

Vanaf 17 Mei gaat de dienst van start. De reistijd van uw schip is tussen de 2 en 3 dagen afhankelijk van de bestemming. Zelf moet u de trein of het vliegtuig nemen naar het lospunt, maar u kunt licht reizen want alles is al aan boord van uw jacht zodat uw avontuurlijke vakantie direct na lossing kan beginnen.

www.starclassyachts.com

terug