Pedro-Boat neemt deel aan Watersportfair Blauwe Stad

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei, vindt de 4e editie van de Watersportfair Blauwe Stad plaats. Pedro-Boat, het grootste allround watersportbedrijf uit de regio, is hoofdsponsor van het evenement. Op het terrein bij de haven van Midwolda (Oost Groningen) zal Pedro aanwezig zijn met de Marin 30', één van de modellen uit het brede programma die Pedro biedt.

Pedro-Boat is ook actief op het gebied van boottransport. Dit betreft boten van het model kleine sloep tot stalen jachten tot 15 meter en 20 ton. Onlangs heeft Pedro een nieuwe vrachtwagen met oplegger aangeschaft voor deze tak van de onderneming. De nieuwe combinatie zal in vol ornaat te zien zijn op het beursterrein.

Pedro-Boat
Pedro-Boat is één van de grootste en toonaangevende scheepswerven voor stalen motorjachten tot 15 meter in Europa. Naast de werf in Zuidbroek bestaat er een 2e vestiging in Hongarije. De werf biedt werkgelegenheid aan totaal +/- 80 werknemers. Sinds haar oprichting in 1973, heeft de werf inmiddels meer dan 1.700 schepen afgeleverd in binnen- en buitenland. Het uitgebreide productassortiment van Pedro-Boat wordt gekenmerkt door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een tijdloos ontwerp.

Meer informatie over de werf en haar modellen is te vinden op www.pedro-boat.nl.  

 

terug