Jachtmakelaar introduceert koopavond

Onder het motto ‘hoe makkelijker voor de klant, des te groter de kans op verkoop' presenteert Jachtmakelaardij Kappers de koopavond. Naast de 7 openingsdagen per week volgt nu de koopavond om optimaal gemak te bieden voor kopers.

"Wij hebben gemerkt dat onze klanten drukbezette mensen zijn. Veelal tweeverdieners met door de week een drukke baan en in het weekend sociale verplichtingen. De klant heeft geen tijd en zin om stad en land af te reizen voor verschillende bezichtigingen. Deze klant wil juist efficiënt en gemakkelijk te werk gaan."

Jachtmakelaardij Kappers heeft daar de oplossing voor; een verkoopsteiger met meer dan 50 schepen, 7 dagen per week geopend en nu dus een koopavond om het de koper eenvoudig te maken om meerdere schepen op 1 locatie te bekijken, zonder afspraak.
Wel zo gemakkelijk.

Komt u ook eens langs bij Jachtmakelaardij Kappers.

Openingstijden:
Ma tm vr: 9:00 – 17:00
Van april tm september op donderdag KOOPAVOND: tm 20:00 uur!
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Jachtmakelaardij Kappers
Sluispad Noord 1
4797 SN Willemstad
0168-473553
info@jachtmakelaardijkappers.nl
www.jachtmakelaardijkappers.nl

terug