Elburg Yachting breidt uit

Deze grote makelaar in Motorjachten laat zich voorstaan op de kernwaarden kwaliteit, perfecte begeleiding en een verzorgde aftersales. Het bedrijf heeft de moed om in deze, voor velen wat mindere tijd, het werkgebied uit te breiden en een zeer grote, moderne verkooploods neer te zetten. Groot en groots mag deze loods wel genoemd worden met zijn 52 meter lengte, geconditioneerde omstandigheden en bijvoorbeeld een doorrijhoogte van 12 meter. De nieuwe Travellift (tot 100 ton) kan de schepen tot in de loods vervoeren. Zelfs zwaardere schepen kunnen met een grotere kraan op de gewenste plaats gezet worden. Samen met het jachtbetimmeringsbedrijf Loedeman en schilder/spuitbedrijf Klaver Yacht Painting die ieder ook een dergelijke loods hebben neergezet, ontstaat op de Noord West Europa een concentratie van moderne, kwalitatief hoogstaande watersport gerelateerde bedrijven.

http://www.elburgyachting.nl/

terug