Blikvanger vaart uit op Oranjedagen

De nieuwe knaloranje Marex 370 genaamd ‘Royale' van Brabant Charter is een enorme eyecatcher als het Oranjegevoel deze zomer hoogtijdagen viert. Met het enige snelvarende luxe motorjacht dat in Nederland te huur is, maak je een onvergetelijke indruk op Koninginnedag, tijdens het WK voetbal of tijdens de SAIL in Amsterdam.

In no time op plaats van bestemming
De Marex 370 Aft Cabine Cruiser is nieuw in de range van Brabant Charter. Afgelopen jaar werd het Noorse topproduct verkozen tot ‘Europees Motorjacht van het Jaar'. De ‘Royale' is een sportieve motorkruiser met mediterrane vormgeving. Het opvallende jacht is geschikt voor een langer verblijf aan boord voor maximaal 7 personen. In no time leg je met het oranje monster een grote afstand af. De topsnelheid van de met een 370 pk zescilinder dieselmotor uitgeruste Marex bedraagt 24 knopen, ruim 45 kilometer per uur. Volgens kenners zijn de vaareigenschappen ongeëvenaard.

Alle WK doelpunten zien
De 11.30 meter lange sportcruiser staat bol van de gadgets. Zo is de bank bij de eettafel omklapbaar te gebruiken als bijrijderszit en de eigenaarshut achter de kuip biedt super veel privacy. Een gevulde koelkast met picknick en bbq spullen, opgemaakte bedden, vouwfietsen of een Playstation voor de kids, Brabant Charter zet het op verzoek allemaal klaar. En… met de standaard tv aan boord mis je geen enkele WK wedstrijd!

Eigen logo op oranje romp
Het luxe jacht is voor bedrijfsuitjes interessant en kan zelfs met het eigen bedrijfslogo worden uitgevoerd. De huurprijs bedraagt vanaf € 2.110,- per weekend (vaarbewijs verplicht). Voor dagtochten is de boot te huur met schipper en kan dan ook op een andere locatie worden ingeleverd. Alle tarieven en extra´s staan op de website.

Voor informatie en boekingen: http://www.brabantcharter.nl/

terug